Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ideal strom είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων ιδανικού ύπνου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας για «ιδανικές συνθήκες ύπνου» τα χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της έως σήμερα, της προσέδωσαν μία από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά.

Η ideal strom βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη συμβαδίζοντας με τις επιπλέον απαιτήσεις του σώματος, λόγω αλλαγής στον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις ύπνου.

Η βέλτιστη ποιότητα και τεχνική των προϊόντων σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας, έχουν καταστήσει το επίπεδο της τόσο υψηλό, ώστε τα προϊόντα της είναι πλέον ανταγωνιστικά στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή η διεθνής αναγνώριση λειτουργεί ως απόδειξη της επίτευξης του στόχου μας για τελειότητα, ενώ ταυτόχρονα μας παροτρύνει για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα που οδηγούν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

INSTAGRAM

Με άρωμα Ελλάδας 🇬🇷 Η #idealstrom είναι μια αμιγώς ελληνική  εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων ιδανικού ύπνου.
Η φιλοσοφία της εταιρείας για ιδανικές συνθήκες ύπνου τα 25 χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυση της εως σήμερα, της προσεδωσαν μια από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά.

Η Ideal Strom βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη συμβαδιζοντας με τις επιπλέον απαιτήσεις του σώματος, λόγω αλλαγής του τρόπου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις ύπνου.

Προϊόντα ακόμη και τεχνικών προδιαγραφών, προμηθεύονται ξενοδιχιακες μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιβατηγά πλοία και σκάφη αναψυχής, παιδικές κατασκήνωσεις καθώς και νοσοκομειακες μονάδες.

Η βέλτιστη ποιότητα και τεχνική των προϊόντων σε συνδιασμο με την περιβαλλοντικη ευαισθησία της εταιρείας, έχουν καταστήσει το επίπεδο της τόσο υψηλό, ώστε τα προϊόντα της να είναι πλέον ανταγβωνιστηκα στην παγκόσμια αγορά.

Βρείτε μας όλα μας τα προϊόντα στο Site μας 📲 (link in Bio)
Με άρωμα Ελλάδας 🇬🇷 Η #idealstrom είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων ιδανικού ύπνου. Η φιλοσοφία της εταιρείας για ιδανικές συνθήκες ύπνου τα 25 χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυση της εως σήμερα, της προσεδωσαν μια από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά. Η Ideal Strom βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη συμβαδιζοντας με τις επιπλέον απαιτήσεις του σώματος, λόγω αλλαγής του τρόπου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις ύπνου. Προϊόντα ακόμη και τεχνικών προδιαγραφών, προμηθεύονται ξενοδιχιακες μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιβατηγά πλοία και σκάφη αναψυχής, παιδικές κατασκήνωσεις καθώς και νοσοκομειακες μονάδες. Η βέλτιστη ποιότητα και τεχνική των προϊόντων σε συνδιασμο με την περιβαλλοντικη ευαισθησία της εταιρείας, έχουν καταστήσει το επίπεδο της τόσο υψηλό, ώστε τα προϊόντα της να είναι πλέον ανταγβωνιστηκα στην παγκόσμια αγορά. Βρείτε μας όλα μας τα προϊόντα στο Site μας 📲 (link in Bio)